stuga1-2

STUGA BLÅ

EN SOMMARSTUGA MED ENKEL TILLBYGGNAD

Tiden som spenderas i semesterhuset är en tid med avkoppling, umgänge och nöje. Det är inte konstigt att vilja njuta av den tiden ännu mer varje år och med tiden kan behov av några extra kvadratmeter uppstå för vänner som kommer på besök eller om familjen behöver mer plats.

Stuga Blå är en sommarstuga i Hälsingland som utökades med 30 m² för att skapa extra sovplatser till familjen som ville spendera mer tid där. Huset fick behålla sitt klassiska formspråk med en ny tillbyggnad som reflekterade den befintliga byggnaden.

Invändigt vänder sig sovrummen mot det gemensamma allrummet och köket och det stora sovrummet fick både mycket fönster av samma sort som det befintliga huset och en egen utgång till altanen. Avståndet till grannfastigheten begränsade placeringen på tillbyggnaden i förhållande till ursprungshuset och vi fick hitta en lösning som fungerade både i design och byggnadsteknik. Tillbyggnadens taklutning har en samstämmighet med huvudbyggnaden och fasaden målades i en vacker blå kulör.

stuga-ritning

VAD VILL DU BYGGA?

Vill du komma igång med ditt byggprojekt eller har du frågor om våra tjänster?
Kontakta oss för att beställa våra paket eller få offert.

Kontakta oss